Felhasználási lehetőségek :

1. A szervezet ellenálló képességét helyreállítja

2. Javítja a bélflóra egészségét.

3. Többen energia dúsabbnak érzik magukat a fogyasztásával,

főleg az idősebbek. 

Alkalmazási tanács 1 fő részére:

Kb. 3 teáskanálnyi mennyiségnek megfelelő gombát leöntünk 3 dl felfőzetlen tejjel (kizárólag friss, hűteni való tej alkalmas). 24 óra múlva átszűrjük műanyag szitán. Az átszűréshez segítségül csak műanyagból vagy fából készült kanalat használhatunk. Az átszűrt kefir kész a fogyasztásra. A szitában maradt gombát folyó hideg víz alatt leöblítjük, majd a kitisztított üvegbe visszatöltjük és 3 dl tejjel újra felöntjük. Az üveget a konyhában, szobahőmérsékleten, nem szorosra zárt fedéllel tartjuk. Nem szabad hideg helyre vagy hűtőbe rakni. A GOMBA FÉMMEL NEM ÉRINTKEZHET! KÚRA : A kefirt este közvetlen a lefekvés előtt fogyasztjuk el. A kúra időtartama 20 nap, ezután 10 nap pihenő következik. A kúrát addig folytatjuk, amíg az egészségi állapot helyreáll. FIGYELEM! Ha a gomba nem kap elegendő tejet, fekete lesz és 24 óra múlva elveszti a hatóerejét, elpusztul. Tehát 10 napos pihenő alatt is rendszeresen meg kell tisztítani, és a tejjel ellátni. Az egészséges gomba 17 nap alatt duplájára szaporodik,ekkor meg lehet felezni és az egyik felét másnak lehet adni. A gomba szaporodásával arányosan a tej mennyiségét is megfelelően növelni kell. Az aludttejet kétszer lehet fogyasztani naponta 20 napon keresztül, majd egy 10 napos szünetet kell tartani, és újra megismételni a kezelést. 1 éves kezelés után a szervezet tökéletesen egészségessé válik. A kúra ideje alatt, nem ajánlott alkohol fogyasztása! Korlátozandó a zsíros és erősen fűszeres ételek fogyasztása!

 

A szervezet reagálása az aludttejre:

Az első 14 nap rendkívüli módon növekszik a gyomor aktivitása, amely különösen erős gázképződésben nyilvánul meg. Ezért nem javasolt aludttejet reggel munka előtt fogyasztani. Néha gyakoribb és híg lesz a széklet, de semmi esetre sem szabad abba hagyni az aludttej -fogyasztást. Azonban betegeknél, akiknél, akiknek máj-, vagy vese problémájuk van kellemetlen érzés alakulhat ki, azon a tájékon. 10-12 nap múlva a szervezet viharos reakciója csökken, a széklet normálissá és az egész szervezetre kiterjedő javulás következik be, megemelkedik a tónus, és a férfiaknál fokozódik a nemi aktivitás. Az aludttej ivásának kezdetétől 20 nap múlva jelentősen jobban érezzük magunkat. 2 hónap múlva megszabadulhatunk néhány betegségtől, egy év múlva pedig a szervezet teljesen egészséges lehet. Az aludttejet használhatjuk arcunk, kezünk bedörzsölésére, mivel megakadályozza a ráncok képződését és csökkenti a fáradságot.

A gombakészítéshez szükséges dolgok:

- 1 műanyag tál - fedéllel

- 1 másik edény, flakon, a kefír hűtőben való tárolásához

- 1 műanyag szűrő

- 1/2 liter tej ( 2,8 % zsírtartalmú zacskós tej )

 

Amennyiben szeretne rendelni a gombából, kérem,

hogy kattintson : ide

 

 

Jelenleg már ennyien nézték meg a honlapunkat :

Google PageRank

 

 

Az oldalra leginkább jellemző kulcsszavak :

tibeti kefírgomba, gomba, kefír, tej kefír, tibeti kefír gomba, kaukázusi kefír, kaukázusi, tibeti, kefírgomba, immunerősítő, immunerősítő ital, egészséges, egészség, ital, hasznos baktériumok, bélflóra, egészséges ital, tej, tajalapú